BEFEKTETÉSI CÉLZATTAL VÁSÁRLÓKNAK

AKÁR KÉTSZER JOBB BEFEKTETÉS, MINT EGY ÚJ PESTI LAKÁS

Medence
Medence

press to zoom
"B" épület
"B" épület

press to zoom
Gépkocsi bejárat
Gépkocsi bejárat

press to zoom
Medence
Medence

press to zoom
1/7

Lokáció+Minőség=Értékállóság

A MINŐSÉG KIFIZETŐDŐ

Egy új építésű átlagos pesti lakás 18-22 év alatt hozza vissza az árát, egy prémium balatoni ingatlan, akár 10-12 év alatt!

Ha ehhez hozzá vesszük a várható jelentős értéknövekedést is, akkor a befektetés akár 8-10 éven belül is megtérülhet, ami a legkiválóbb ingatlan befektetések közé emeli a projektet.

Miért?

1. A magas minőség és a kivételes elhelyezkedés az Aranypart szívében örök érték, garantálja a folyamatos magas bevételt

2. Értéknövekedés. A Balatont most kezdik újra felfedezni az ingatlanfejlesztők. Egy luxus helyen és minőségben megépített, saját wellnessközponttal rendelkező nyaraló-lakás még mindig "csak" annyiba kerül mint egy átlagosan jó minőségű pesti lakás. Ez garantálja a jövőbeni magasabb értéknövekedést.

3. Kiadhatóság. Kitolt szezon. A prémium minőségre és a központi elhelyezkedésre mindig van kereslet. Ezek azok a lakások, amelyeket a statisztikák szerint először foglalnak le nyaralásukhoz a külföldi turisták, vagy a magyar, prémium kategóriát kereső vendégek. A 4 évszakos wellness-el a kiadhatóság jóval túlnő a nyári szezonon, ami extra bevételt jelent.

Kifejezetten kiadásra nagyobb 3-4 apartmanos lakások is elérhetőek, egyben kedvezőbb négyzetméter árakon, gyorsabb megtérülést hozva.