BEFEKTETÉSI CÉLZATTAL VÁSÁRLÓKNAK

AKÁR KÉTSZER JOBB BEFEKTETÉS, MINT EGY ÚJ PESTI LAKÁS

Lokáció+Minőség=Értékállóság

A MINŐSÉG KIFIZETŐDŐ

Egy új építésű átlagos pesti lakás 18-22 év alatt hozza vissza az árát, egy prémium balatoni ingatlan, akár 10-12 év alatt!

Ha ehhez hozzá vesszük a várható jelentős értéknövekedést is, akkor a befektetés akár 8-10 éven belül is megtérülhet, ami a legkiválóbb ingatlan befektetések közé emeli a projektet.

Miért?

1. A magas minőség és a kivételes elhelyezkedés az Aranypart szívében örök érték, garantálja a folyamatos magas bevételt

2. Értéknövekedés. A Balatont most kezdik újra felfedezni az ingatlanfejlesztők. Egy luxus helyen és minőségben megépített, saját wellnessközponttal rendelkező nyaraló-lakás még mindig "csak" annyiba kerül mint egy átlagosan jó minőségű pesti lakás. Ez garantálja a jövőbeni magasabb értéknövekedést.

3. Kiadhatóság. Kitolt szezon. A prémium minőségre és a központi elhelyezkedésre mindig van kereslet. Ezek azok a lakások, amelyeket a statisztikák szerint először foglalnak le nyaralásukhoz a külföldi turisták, vagy a magyar, prémium kategóriát kereső vendégek. A 4 évszakos wellness-el a kiadhatóság jóval túlnő a nyári szezonon, ami extra bevételt jelent.

Kifejezetten kiadásra nagyobb 3-4 apartmanos lakások is elérhetőek, egyben kedvezőbb négyzetméter árakon, gyorsabb megtérülést hozva.

LÉPJEN KAPCSOLATBA ÉRTÉKESÍTŐINKKEL

TELEFONON VAGY EMAIL-EN:

Telefon:

Iroda:

Email:

+30-241-1141

1138 Budapest, Sólyatér u. 9.

info@villabauhaus.hu

© 2019 PVV-INVEST KFT.

IRATKOZZON FEL EMAIL LISTÁNKRA, ÉS KÉRDEZZEN ITT: